Прикреплённые файлы
41 дней(я) назад
ХРЕСТОМАТІЯ ЗІ СТАРОДАВНЬОЇ ІСТОРІЇ ПРАСЛОВ\\\'ЯНСЬКОМОВНОГО САРМАТСЬКОГО СУПЕРЕТНОСУ І ЙОГО ГЕНЕТИЧНИХ НАЩАДКІВ: СТАРОДАВНЬОГО АЛАНСЬКОГО І АНТИЧНОГО ГЕРМАНСЬКОГО СПОРІДНЕНИХ СУПЕРЕТНОСІВ, А ТАКОЖ І УКРАЇНСЬКОГО-ДАВНЬОРУСЬКОГО ЕТНОСУ СЕРЕДНЬОВІЧНОЇ УКРАЇ



Постоянный адрес файла на сервере Либмонстра:

Постоянный адрес документа (прямая ссылка на файл):

https://elibrary.com.ua/m/articles/download/12624/3887

Дата загрузки ИЛИ последнего изменения файла:

18.03.2024

Готовая обратная ссылка на данную страницу для научной работы (для цитирования):

ХРЕСТОМАТІЯ ЗІ СТАРОДАВНЬОЇ ІСТОРІЇ ПРАСЛОВ\\\'ЯНСЬКОМОВНОГО САРМАТСЬКОГО СУПЕРЕТНОСУ І ЙОГО ГЕНЕТИЧНИХ НАЩАДКІВ: СТАРОДАВНЬОГО АЛАНСЬКОГО І АНТИЧНОГО ГЕРМАНСЬКОГО СПОРІДНЕНИХ СУПЕРЕТНОСІВ, А ТАКОЖ І УКРАЇНСЬКОГО-ДАВНЬОРУСЬКОГО ЕТНОСУ СЕРЕДНЬОВІЧНОЇ УКРАЇ // Киев: Библиотека Украины (ELIBRARY.COM.UA). Дата обновления: 18.03.2024 . URL: https://elibrary.com.ua/m/articles/download/12624/3887 (дата обращения: 27.04.2024 )

Вирусов нет! Проверено Либмонстром.
© https://elibrary.com.ua
Libmonster ID: UA-12624

Хрестоматія зі стародавньої історії праслов'янськомовного сарматського суперетносу і його генетичних нащадків: стародавнього аланського і античного германського споріднених суперетносів, а також і українського-давньоруського етносу середньовічньої України-Русі.

Зміст

 

Стор.

Від упорядника хрестоматії

4

1. Тотожність античних ґерманців сарматам

7

2. Темно-червоношкірі античні і середньовічні пращури українців

15

3. Відповідність етнонімів склавини та сакаліба багатьом відповідно яскраво-червоним і темно-червоношкірим народам, а не лише слов'янам

46

4. Формування сучасних ґерманських мов на неіндоевропейських субстратах у темних століттях Середньовіччя

59

5. Слов'янськомовність більшості античних ґерманців

69

6. Скандинавія – прабатьківщина українців і більшості інших слов'ян

100

7. Українці – нащадки горян праіндоевропейців

112

8. Переважна фінськомовність більшості скитських, іллірійських і тракійських племен

129

9. Причетність українців до дружинної культури сарматів і їхніх нащадків аланів-торків, античних ґерманців і аварів

142

10. Волелюбство українців і їхніх пращурів

156

11. Найперші згадки про пращурів українців у Европі

191

12. Етногенез українців

201

13 Нетотожність малих юечжі, псевдотохарські літературні пам'ятки яких збереглися, пращурам справжніх тохарів – слов'янськомовних да-юечжі

217

14. Українськомовність донських і північнокавказьких аланів і їхніх нащадків полян-русів та п'ятигірських черкасів (жанінців)

220

15. Споріднені українцям народи

243

16. Принесення до Европи слов'янської мови з Північно-Східного Китаю

293

17. Слов'янсько-китайські, -корейські, -тунгузько-маньчжурські і -японські ізоглоси

314

18. Балтсько-таджикські та слов'янсько-таджикські ізоглоси

405

19. Стародавньослов'янська лінгва франка в Центральній і Середній Азії та в Европі

408

20. Антропологічні риси українців і споріднених їм народів

415

21. Генетичні і інші характерні риси та звичаї українців

434

22. Закон відкритих складів у праслов'янській мові

476

23. Формування і головні риси української мови

480

24. Нарідна творчість українців

494

25. Дуже значний вплив українців і письменників українського походження на вдосконалення як російської, так і польської літературних мов

502

26. Спроби українців цивілізувати холопське населення Московщини

507

Висновки

526

Додаток 1. Індія – колиска цивілізації та індоевропейських мов

530

Додаток 2. Формування грецького (еллінського) суперетносу

576

Додаток 3. Літературна готська мова шляхти і військової верстви балто-слов'ян

583

Додаток 4. Англо-тюркські та англо-фінські ізоглоси

587

Додаток 5. Про панування в Світі туранського парадигмального світосприйняття

600

Додаток 6. Яких же нацистів злочини можна вважати геноцидом українців?

603

Додаток 7. Божественне військо

635

Від упорядника хрестоматії

Численні свідчення і висновки багатьох свідків історичних подій і авторів, що зафіксували чи зробили ретельний аналіз історичних подій і фактів, наведені в даній хрестоматії в якості підтверджень основних висновків упорядника хрестоматії, зроблених на основі ним упорядкованих, коментованих і доповнених матеріалів.

Стародавньою історією людства цікавиться багато людей, а не лише фахівці з історії. При цьому свідомість пересічних громадян, що вміють аналітично мислити і не тільки ретельно, а і достатньо детально сприймати і обробляти інформацію, на відміну від свідомості фахових істориків, не зашорена як думками всесвітньо відомих авторитетів, так і ідеологічними настановами. До того ж вони і не бояться виглядати білими воронами серед своїх колег а, отже, і не змушені мати таку ж думку на кардинальні історичні проблеми, як і всі інші. Тому-то, розуміючи, що не тільки сучасна, а навіть і стародавня історія дуже заполітизована і ґрунтується на багатьох хибних догматах, я і вирішив відправитися на пошуки істини.

Звичайно ж багато і фахівців добре розуміють, що батьківщиною індоевропейців є Індія. Але ж, незважаючи на безліч ніким не спростованих доказів цього, з політичних міркувань це офіційно не визнається. Адже в Індії і Пакистані зараз майже відсутні темно-червоношкірі нащадки праіндоевропейців, що змушені були поступово покинути Індійський субконтинент через катаклізми та його перенаселеність. Зараз в Північній Індії та в Пакистані, як і в Ірані і в Північній Европі, переважно мешкають нащадки блідолицих туранців (саків, сако-масагетів і інших фіно-угро-самодійців), що лише перейшли, як і росіяни на спілкування індоевропейськими мовами. І ці мови є більш далекими від санскриту не тільки ніж литовська мова (що має вісімдесят відсотків санскритських коренів), а навіть і ніж українська та російська мови.

Багато науковців розуміють, що і сформована на основі піджину англійська мова за граматикою не є індоевропейською а, як і інші аналітичні мови (ново-перська та болгарська), що втратили флексії, насправді є туранською (сакською) мовою, що лише суттєво збагатилася індоевропейською лексикою. Але ж і на це всі закривають свої очі, вочевидь, теж з політичних міркувань.

Хто ж тоді визнає, що і інші псевдоґерманські мови сформувалися лише в темні століття Середньовіччя на основі піджинів, якими прибульці з Азії темно-червоношкірі ґерманці (тобто балтсько- і слов'янськомовні серменди / сармати) спілкувалися як з блідолицими тубільцями Европи, так із такими ж доліхокранними прибульцями туранцями? І, отже, тим паче хто ж тоді визнає як те, що ніякого стародавнього ґерманського етносу до прибуття сермендів у Европі насправді не було, так і те, що іллірійці, тракійці і скити були фінськомовними прибульцями, які лише поступово запозичили багато індоевропейської лексики у еллінів, італіків та кельтів, і врешті-решт були частково обалтені новими прибульцями савроматами?

Та й на жаль у псевдоеліті України зараз переважають амбітні туранські посередності, що не здатні критично мислити і детально розглядати будь-які явища, і тим самим замість синтезу на підставі летального розглядання використовують цілісне парадигмальне сприймання цих явищ. Тому-то й досі серед цієї псевдоеліти, що спливла на верхні щаблі державних установ, і панує туранська автохтонна теорія походження українців, що не дозволяє розглядати прибульців височенних і широкоплечих ґрутуннів основними пращурами українців, а їхню античну державу як першу державу українців. І це має місце, незважаючи на те, що майже всі пересічні українці мають смагляву шкіру і, отже, насправді є нащадками зовсім не мітичних праго-корчакців, а реальних темно-червоношкірих античних ґерманців (ґотів ґрутуннів), аланів-торків і таких же слов'янськомовних і темношкірих гунів (жунів) та широкостегних велетнів аварів (нірунів), а тим самим і їхніх пращурів довгоногих горян сарматів (сермендів / *зел-мандрів – «залізних людей») і юечжів (ґутіїв).

В сиву ж давнину окрім ґерманців деревлян, тервінгів (черв'ян / зеруян / сербів), хорватів (волинян), аланів-торків, гунів (уличів, тиверців, караболгар і каракозар) і кримських та таманських ґотів-русів мешкали на теренах України також і обалтені холопи туранці. Саме цими холопами (добровільними рабами) і торгували на всіх невільничих ринках Евразії основні пращури українців ґрутунни (поляни-руси). Але ж опісля монгольської навали це холопське населення (як стверджують, мабуть і не безпідставно, московити) перебралося до нетрів Залішанщини. На теренах же України і так званого Дикого поля, що було окуповано москалями, зосталися лише слов'янськомовні пасіонарії, нащадками яких і є українці (черкаси), що всі покозачилися в часи Гетьманщини.

Тому-то я і вагаюся, як все ж таки назвати те, що змусило мене здійснити це дослідження, – дилетантством зарозумілих фахових істориків, що все ще шукають в Европі прабатьківщину темно-червоношкірих середньовічних слов'ян, чи шахрайством їхніх корумпованих[1] покровителів, а саме злочинним приховуванням від українців (а, отже, від усієї світової спільноти) неприємної для їхньої туранської псевдоеліти правди.

А ця правда міститься в темно-червоному кольорі шкіри середньовічних слов'ян, що є неможливим для тубільців Европи через низький рівень в ній ультрафіолетового випромінювання, і підтверджується можливістю відновлення в праслов'янській мові дії закону відкритих складів лише під впливом східнокитайських аустронезійських говірок.

Проаналізувавши і всі інші відомі факти, я як і інші дослідники зрозумів наступне:

– праіндоевропейці могли мешкали тільки у високогірних улоговинах Південної чи Центральної Азії, лише де й був достатнім рівень ультрафіолетового випромінювання для забезпечення на протязі багатьох поколінь темно-червоного кольору їхньої шкіри (бо за свідченнями багатьох авторів і за зображеннями, що збереглися, не лише слов'яни, а і всі нащадки праіндоевропейців були темно-червоношкірими, коли прибули до Европи з Азії);

– слов'янську мову могли принести до Европи лише сармати з Північно-Східного Китаю, де під впливом аустронезійських та східнокитайських говірок в праслов'янській мові і відновив свою дію закон відкритих складів (бо в Европі ж та і в Західній Азії на той час не мешкали народи, говірки яких могли так вплинути на праслов'янську мову);

– за всіма ознаками українська мова може відноситися лише до західнослов'янських мов і, отже, найменування українців східними слов'янами є некоректним;

– саме пращури *тавроматів / савроматів, сарматів, юечжів і аланів-торків[2] а, отже, і українців стояли у витоків як стародавньоіндійської, так і стародавньокитайської цивілізацій;

– слов'янськомовні сармати довгий час мешкали черезсмужно з тунгузо-маньчжурами, на що вказують чисельні лексичні сходження мов цих суперетносів;

– слов'янськомовними були і племена европеоїдів і шляхетні роди всіх інших племен жуань-жуанів, що були пращурами як аварів / обрів, так і народа-вершника в Японії;

– балтську мову принесли до Европи з Північної Індії і Центральної Азії савромати (адже саме в балтських мовах більше вісімдесяти відсотків коренів є санскритськими);

– слов'янська мова на протязі багатьох століть була мовою міжнарідного спілкування (лінгва франка) у Центральній та Середній Азії, а також і у Руському, Козарському та Аварському каганатах Европи;

іранські і середньоазійські євреї перейшли на спілкування слов'янською мовою саме тоді, коли в Хорезмі вони долучилися до торгівлі уздовж Шовкового шляху;

– етнонім ґерманці це лише кентумна форма сатемного етноніму серменди / сармати (адже і античні ґерманці, як і сармати були темно-червоношкірими, бо античні автори розрізнювали їх зовсім не за кольором шкіри, а лише за способом мешкання);

– античні ґерманці, що розтрощили Римську імперію були переважно слов'янсько- і балтськомовними, адже сучасні ґерманські мови сформувалися лише в темні століття Середньовіччя на основі піджинів, якими слов'яни і балти спілкувалися з тубільцями Европи (спочатку на основі цих піджинів сформувалися ґотська і франкська літературні мови, а пізніше і сучасні мови народів північних европейських держав);

– варяги були як мінімум двомовними, бо знали як рідну слов'янську мову, якою вони спілкувалися у своїх родинах, так і псевдоґерманські мови, якими вони спілкувалися з тубільцями у державах свого мешкання (тому-то вони і без будь-яких проблем розчинювалися в слов'янському суспільстві Стародавньої Русі);

– як скити, так і більшість тракійських і іллірійських племен і, навіть, пращури марійців греки ахейці були фінськомовними (що підтверджується наявністю в мовах всіх сучасних фінськомовних народів Росії, витіснених з Західної Европи римлянами, багато дуже стародавніх запозичень як з архаїчної латини, так і з архаїчної грецької мови);

– европейські гуни ультинзури, що були пращурами вільців і уличів, зовсім не були степовиками хунну / сюнну, а були нащадками слов'янськомовних горян жунів, пізніше відомих в китайських хронічках як ніруни / жужані, до спілок яких входили і «братні» їм тунгузо-маньчжурські племена (маньчж. «niyalma» – люди);

– шляхетні роди козар були спорідненими шляхетним родам ґрутуннів і вількінів. Адже не тільки правляча династія Амалів у ґрутуннів, а і правляча династія у козар вели свій родовід від Ансів з дому Джаову;

– як венеди, так і північні кавказці анти, і античні не дако-тракійськомовні склавини були балтськомовними та мешкали у часи Ґерманаріха переважно поза теренами України і, отже, вони не є основними пращурами як українців, так і західних та південних слов'ян.

Тому-то смагляві та брахікранні українці і є нащадками слов'янськомовних античних ґерманців ґрутуннів = русів, гунів ультинзурів = уличів і аланів-торків а, отже, і їхніх пращурів темно-червоношкірих та брахікранних сарматів, а зовсім не балтськомовних блідолицих і доліхокранних «пражан», «корчакців» і «колочинців» (венедів), що були нащадками фінськомовних північних іллірійців та фінськомовних скитів і не знали не тільки тогочасних прогресивних методів чорної металургії, а навіть і гончарного кола.

На відміну ж від «праго-корчакців» і «колочинців» тиверці були досвідченими металургами, а слов'янськомовні «салтівці» (алани-торки, караболгари і каракозари) виготовляли керамічні вироби і на гончарному колі як і їхні пращури «черняхівці».

Волелюбним пращурам українців сарматам і їхнім нащадкам античним ґерманцям ґрутуннам = русам та аланам-торкам добровільне рабство (холопство) не було притаманним. Тому рабами (ас-сакаліба), якими пращури українців руси торгували на невільничих ринках Евразії, були зовсім не пращури українців, а ослов'янені античними ґерманцями, аланами-торками і аварами нащадки фінськомовних північних іллірійців та скитів (на той час вже балтськомовні «праго-корчакці» та «колочинці»), що лише були інкорпоровані нащадками панонських аланів волинянами (білими хорватами), нащадками античних ґерманців деревлянами[3] та нащадками караболгар і каракозар сіверянами у свої племінні спілки. Після ж монгольської навали це психічно інфантильне холопське населення Київської Русі перебралося до нетрів Залішанщини, а його рештки на протязі багатьох століть поступово депопулізувалися на теренах України. А всі ж нащадки волелюбних сарматів – українці покозачилися у часи Гетьманщини.

Таким чином тяглість історичного розвитку українців на своїх нинішніх етнічних землях простежується з моменту виникнення Черняхівської АК а, отже, і античної держави праукраїнськомовних ґостроґотів ґротунгів / ґрутуннів = хросів / русів, що разом з аланами-торками, а пізніше і зі спорідненими їм гунами вількінами / велетами = ультинзурами / ультинами = уличами / улахами = волохами / *волотами обукраїнили на теренах майбутньої України нечисленні переважно кельтсько- та балтськомовні племена.

Сама ж праукраїнська мова фактично сформувалася ще в Скандинавії. Адже саме ґрутуннами було збережено або ж навіть і запроваджено використання в багатьох українських словах подовжених приголосних (гемінат) під впливом гемінат у фінській лексиці, що увійшла і до піджину, яким вони спілкувалися не лише з фінами, а і з іншими тубільцями Скандинавії і на основі якого і сформувалася літературна ґотська мова.

На основі ж як цього піджину, що містив не тільки слов'янську і фінську, а і балтську, грецьку, тракійську, кельтсько-іллірійську та саксько-масагетську лексику, і навіть якісь досі неідентифіковані лексеми, так і латини біблійних текстів і була сформована літературна ґотська мова, яка, звичайно ж, дуже відрізнялася від нарідної праукраїнської мови ґотоаланів (ґрутуннів і аланів-торків).

А завдяки тому, що українці є нащадками слов'янськомовних ґотоаланів та гунів ультинів / вількінів = уличів, то вони, звичайно ж, є як мовними, так і ментальними нащадками героїчного сарматського суперетносу, що сформувався ще на теренах Гіндустану місячною династією очільників аріїв і, отже, мав багатотисячолітню історію.

Таким чином, українцям нарешті треба зрозуміти, що вони є нащадками зовсім не примітивних тубільців Европи, а славетних античних ґерманців ґрутуннів = русів і споріднених їм аланів-торків та жунів = гунів (вількінів / уличів, тиверців, караболгар і каракозар), пращурами яких були волелюбні слов'янськомовні сармати, а також і те, що їхньою першою державою на теренах України була зовсім не Київська Русь, а значно більш розвинена антична держава недеспотичного гетьмана Ґерманаріха.



[1] Корумповані високопосадовці і чиновники України незацікавлені не лише доносити до українців історичну правду про їхнє походження, а і боротися з повсюдними в державі проявами шахрайства і корупції. Адже хто ж буде віддавати на заклання «корів», яких можна регулярно і довготривало «доїти»? І це має місце завдяки дії в Україні, як і в Московщині, жорсткої вертикалі «влади» (деспотії), що перетворює чиновників в «холопів» своїх керівників  і зверхніх органів врядування. Тому-то в усі державні органи врядування і забезпечення правопорядку прагнуть долучитися переважно кар'єристи туранці, для яких холопський спосіб життя є не лише звичним, а і абсолютно комфортним. Пересічні ж українці (так звані фізичні особи), що не бажають бути холопами, фактично перетворені в державі в «бидло», що має право захищати в судах і в інших державних органах лише свої особисті інтереси і права, а не інтереси і права своїх співгромадян. Користуючись цим, чиновники займаються «торгівлею» негласними дозволами керівникам суб'єктів господарювання не виконувати окремі вимоги своїх нормативно-технічних документів а, отже, й займатися шахрайством. Правоохоронні ж органи відмовляються проводити слідство на загальнодержавному рівні саме за фактами наявності повсюдного шахрайства і пов'язаної з ним корупції високопосадовців і чиновників. Адже вони зобов'язані проводити розслідування протиправної дії лише конкретних осіб. Так, наприклад, вже більше двадцяти років керівники Операторів газорозподільних систем зухвало і безкарно займаються відвертим шахрайством, змушуючи оплачувати свої метрологічні виробничі втрати газу споживачів, що не мають квартирних лічильників газу а, отже, зовсім і не мають ніякого відношення до цих метрологічних втрат газу в будинкових газорозподільних мережах. Якщо раніше шахраї це робили, ігноруючи лише висновки Великої палати Верховного Суду України щодо неправомірності нарахування плати за показаннями загальнобудинкового вузла обліку газу за насправді неспожиті обсяги газу, то з 01.01.2023 року вони зухвало і безкарно ігнорують і вимогу п. 1а Статті 6 Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо нарахування споживачам (оселі яких ОГРС злочинно досі не обладнали квартирними лічильниками) сплати лише за нормами споживання газу.

[2] На відміну від блідолицих нащадків сако-масагетів алани-торки були темно-червоношкірими нащадками сарматів. Уявлення ж, що всі алани були блідолицими, є хибним, як і уявлення про те, що темно-червоношкірі торки були тюркськомовними (пушту «tor», тадж. «торік», ст.-англ., «deorc», англ., «dark» – темний).

[3] «*Derbingi > tervingi / *serbingi [suebi < sueri] > *germingi [hermundi < sermende]»  = «деревляни > черв'яни / серби [словенці < сіверці < тиверці] > германці [жирмунти < серменди]» – «слобідні / свобідні, вільні».


© elibrary.com.ua

Постоянный адрес данной публикации:

https://elibrary.com.ua/m/articles/view/ХРЕСТОМАТІЯ-ЗІ-СТАРОДАВНЬОЇ-ІСТОРІЇ-ПРАСЛОВ-ЯНСЬКОМОВНОГО-САРМАТСЬКОГО-СУПЕРЕТНОСУ-І-ЙОГО-ГЕНЕТИЧНИХ-НАЩАДКІВ-СТАРОДАВНЬОГО-АЛАНСЬКОГО-І-АНТИЧНОГО-ГЕРМАНСЬКОГО-СПОРІДНЕНИХ-СУПЕРЕТНОСІВ-А-ТАКОЖ-І-УКРАЇНСЬКОГО-ДАВНЬОРУСЬКОГО-ЕТНОСУ-СЕРЕДНЬОВІЧНОЇ-УКРАЇНИ-РУ

Похожие публикации: LУкраина LWorld Y G


Публикатор:

Павло ДаныльченкоКонтакты и другие материалы (статьи, фото, файлы и пр.)

Официальная страница автора на Либмонстре: https://elibrary.com.ua/pavlovin

Искать материалы публикатора в системах: Либмонстр (весь мир)GoogleYandex

Постоянная ссылка для научных работ (для цитирования):

Павло Данильченко, ХРЕСТОМАТІЯ ЗІ СТАРОДАВНЬОЇ ІСТОРІЇ ПРАСЛОВ'ЯНСЬКОМОВНОГО САРМАТСЬКОГО СУПЕРЕТНОСУ І ЙОГО ГЕНЕТИЧНИХ НАЩАДКІВ: СТАРОДАВНЬОГО АЛАНСЬКОГО І АНТИЧНОГО ГЕРМАНСЬКОГО СПОРІДНЕНИХ СУПЕРЕТНОСІВ, А ТАКОЖ І УКРАЇНСЬКОГО-ДАВНЬОРУСЬКОГО ЕТНОСУ СЕРЕДНЬОВІЧНОЇ УКРАЇНИ-РУСІ // Киев: Библиотека Украины (ELIBRARY.COM.UA). Дата обновления: 02.05.2023. URL: https://elibrary.com.ua/m/articles/view/ХРЕСТОМАТІЯ-ЗІ-СТАРОДАВНЬОЇ-ІСТОРІЇ-ПРАСЛОВ-ЯНСЬКОМОВНОГО-САРМАТСЬКОГО-СУПЕРЕТНОСУ-І-ЙОГО-ГЕНЕТИЧНИХ-НАЩАДКІВ-СТАРОДАВНЬОГО-АЛАНСЬКОГО-І-АНТИЧНОГО-ГЕРМАНСЬКОГО-СПОРІДНЕНИХ-СУПЕРЕТНОСІВ-А-ТАКОЖ-І-УКРАЇНСЬКОГО-ДАВНЬОРУСЬКОГО-ЕТНОСУ-СЕРЕДНЬОВІЧНОЇ-УКРАЇНИ-РУ (дата обращения: 27.04.2024).

Найденный поисковым роботом источник:


Автор(ы) публикации - Павло Данильченко:

Павло Данильченко → другие работы, поиск: Либмонстр - УкраинаЛибмонстр - мирGoogleYandex

Комментарии:



Рецензии авторов-профессионалов
Сортировка: 
Показывать по: 
 
  • Комментариев пока нет
Публикатор
Рейтинг
1 голос(а,ов)
Похожие статьи
Українці, як і їхні пращури баньшунські мані – ба-ді та інші сармати-дісці (чи-ді – червоні ді, бей-ді – білі ді, жун-ді – велетні ді, шаньжуни – горяни-велетні, юечжі – гутії) за думкою стародавніх китайців є «божественним військом».
39 дней(я) назад · от Павло Даныльченко
Підтверджується тотожність пращурів українців античних германців сарматам і їх нащадкам аланам як північними легендами про прихід войовничих пращурів скандинавів з Азії та Дону, так і ідентичністю тамг античних германців тамгам сарматів і аланів.
847 дней(я) назад · от Павло Даныльченко
СМИ не однажды писали о том, что корабль «Аполлон-13» нес к Луне на своем борту бомбу. Писали бездоказательно. Здесь представлено мое доказательство того, что это — правда. The media have repeatedly written that the Apollo 13 ship carried a bomb to the moon on board. They wrote without proof. Here is my evidence that is true.
Каталог: Философия 
1450 дней(я) назад · от Олег Ермаков
Сакральный закон строг: вандалу святилище — гибель. Авария, постигшая «Аполлон-13» на пути к Луне — плод незнанья: Луна — врата в Вечность, Отчизну нас, бренных, и гибельны пробы ломиться в сей Храм.
Каталог: Философия 
2101 дней(я) назад · от Олег Ермаков
Уроки китайской культуры и языка
Каталог: Лингвистика 
2573 дней(я) назад · от Аркадий Бориско
Современная Англия: СИГНАЛ БЕДСТВИЯ
Каталог: Политология 
2588 дней(я) назад · от Аркадий Бориско
Учеба за рубежом. Как поступить в вузы Беларуси?
Каталог: Педагогика 
2670 дней(я) назад · от Василий П.
КРАСНЫЙ ФЛАГ НАД ЛОГОВОМ КАРТЕЖНИКОВ (авторский репортаж)
2710 дней(я) назад · от Аркадий Бориско
Феномен Китая
Каталог: Экономика 
2735 дней(я) назад · от Василий П.
Из истории казино-центра Макао. Как короля всех казино осудили на 15 лет
2863 дней(я) назад · от Alex Galchenuk

Новые публикации:

Популярные у читателей:

Новинки из других стран:

ELIBRARY.COM.UA - Цифровая библиотека Эстонии

Создайте свою авторскую коллекцию статей, книг, авторских работ, биографий, фотодокументов, файлов. Сохраните навсегда своё авторское Наследие в цифровом виде. Нажмите сюда, чтобы зарегистрироваться в качестве автора.
Партнёры Библиотеки

ХРЕСТОМАТІЯ ЗІ СТАРОДАВНЬОЇ ІСТОРІЇ ПРАСЛОВ'ЯНСЬКОМОВНОГО САРМАТСЬКОГО СУПЕРЕТНОСУ І ЙОГО ГЕНЕТИЧНИХ НАЩАДКІВ: СТАРОДАВНЬОГО АЛАНСЬКОГО І АНТИЧНОГО ГЕРМАНСЬКОГО СПОРІДНЕНИХ СУПЕРЕТНОСІВ, А ТАКОЖ І УКРАЇНСЬКОГО-ДАВНЬОРУСЬКОГО ЕТНОСУ СЕРЕДНЬОВІЧНОЇ УКРАЇНИ-РУСІ
 

Контакты редакции
Чат авторов: UA LIVE: Мы в соцсетях:

О проекте · Новости · Реклама

Цифровая библиотека Украины © Все права защищены
2009-2024, ELIBRARY.COM.UA - составная часть международной библиотечной сети Либмонстр (открыть карту)
Сохраняя наследие Украины


LIBMONSTER NETWORK ОДИН МИР - ОДНА БИБЛИОТЕКА

Россия Беларусь Украина Казахстан Молдова Таджикистан Эстония Россия-2 Беларусь-2
США-Великобритания Швеция Сербия

Создавайте и храните на Либмонстре свою авторскую коллекцию: статьи, книги, исследования. Либмонстр распространит Ваши труды по всему миру (через сеть филиалов, библиотеки-партнеры, поисковики, соцсети). Вы сможете делиться ссылкой на свой профиль с коллегами, учениками, читателями и другими заинтересованными лицами, чтобы ознакомить их со своим авторским наследием. После регистрации в Вашем распоряжении - более 100 инструментов для создания собственной авторской коллекции. Это бесплатно: так было, так есть и так будет всегда.

Скачать приложение для Android