Libmonster ID: UA-12579
Автор(ы) публикации: Дмитро Ахремук

2007 року світ побачив інноваційний продукт у вигляді iPhone. З того часу айфони завоювали величезну популярність як законодавець моди, символ стилю та зручний пристрій. Тисячі людей купують ці пристрої щороку, ще більше тих, хто планує купити айфон в розстрочку. В результаті Apple щороку представляє на ринку нові моделі iPhone з дуже невеликими змінами.

Це змушує людей сумніватися в тому, чи дійсно оновлення з їхнього попереднього iPhone до нового варто того. Або вони просто платять додаткові гроші, щоб купити майже те саме з іншою назвою? Нижче ми перерахуємо головні причини не купувати новий iPhone щороку.

1. Ймовірно, ваш iPhone виглядає так само

Подивимося правді у вічі: багато людей купують iPhone через цей чудовий логотип Apple. А оскільки Apple щороку випускає нові моделі, практично не відбувається серйозних фізичних змін у формі та дизайні iPhone. Можливо, має сенс купити новий iPhone, якщо у вас три- чи чотирирічна модель, але ви не побачите суттєвих змін, якщо йому лише рік.

Всі ми пам'ятаємо напрочуд схожі iPhone 7 Plus і 8 Plus, вірно? Спробуйте вибрати моделі iPhone 11 або пізніших версій, які принаймні мають корпус, що відрізняється від iPhone 7, і привносять нові функції, такі як відсутність кнопки «Додому» та розпізнавання облич. Оновлення вашого iPhone щороку може приносити лише мінімальні зміни на зовнішній вигляд, тому не потрібно турбуватися що на ринок вже вийшов iPhone 14, якщо ви плануєте купити вживаний iphone 12 pro.

2.iPhone роками отримує оновлення iOS

Apple розуміє, що більшість користувачів iPhone не оновлюватимуться до останньої версії щороку. Таким чином, компанія виробляє пристрої з аналогічними функціями, які зберігаються в нових моделях до певного часу. Ви також отримуєте регулярні оновлення безпеки, виправлення помилок, технічні зміни та довгострокову підтримку програмного забезпечення iOS. Apple забезпечує підтримку старих моделей iPhone останніми оновленнями протягом певного періоду. Таким чином, вам не потрібно купувати новий iPhone, щоб користуватися останніми виправленнями та функціями.

Наприклад, iOS 16 доступна для iPhone 8 і вище, що вражає для телефону, випущеного у 2017 році. Зазвичай iPhone отримує всі основні та другорядні системні оновлення протягом п'яти-шести років. Після цього продуктивність телефону може погіршитися.

3. Поліпшення продуктивності непомітні

Багато людей купують iPhone через його здатність перевершувати інші смартфони завдяки оптимізації програмного забезпечення Apple. На відміну від телефонів Android, iPhone не зависає під час використання. У старих моделях ви знайдете значно менше глюків у порівнянні з смартфонами інших виробників.

Навіть старі iPhone працюють без збоїв, якщо ви просто хочете прокручувати свої соціальні мережі, відправляти електронні листи та грати у легкі ігри із посередніми візуальними ефектами. Але якщо ви професійний геймер або любите грати в ігри з інтенсивною графікою, оновлення до останньої моделі iPhone може бути хорошим варіантом. Поки ваш iPhone отримує регулярні оновлення, він, швидше за все, не буде глючити або зависати.


© elibrary.com.ua

Постоянный адрес данной публикации:

https://elibrary.com.ua/m/articles/view/Причини-через-які-вам-не-потрібно-оновлювати-свій-iPhone-щороку

Похожие публикации: LУкраина LWorld Y G


Публикатор:

Україна ОнлайнКонтакты и другие материалы (статьи, фото, файлы и пр.)

Официальная страница автора на Либмонстре: https://elibrary.com.ua/Libmonster

Искать материалы публикатора в системах: Либмонстр (весь мир)GoogleYandex

Постоянная ссылка для научных работ (для цитирования):

Дмитро Ахремук, Причини, через які вам не потрібно оновлювати свій iPhone щороку // Киев: Библиотека Украины (ELIBRARY.COM.UA). Дата обновления: 22.01.2023. URL: https://elibrary.com.ua/m/articles/view/Причини-через-які-вам-не-потрібно-оновлювати-свій-iPhone-щороку (дата обращения: 20.04.2024).

Автор(ы) публикации - Дмитро Ахремук:

Дмитро Ахремук → другие работы, поиск: Либмонстр - УкраинаЛибмонстр - мирGoogleYandex

Комментарии:



Рецензии авторов-профессионалов
Сортировка: 
Показывать по: 
 
  • Комментариев пока нет
Похожие темы
Публикатор
Україна Онлайн
Kyiv, Украина
275 просмотров рейтинг
22.01.2023 (454 дней(я) назад)
0 подписчиков
Рейтинг
0 голос(а,ов)
Похожие статьи
КИТАЙ И МИРОВОЙ ФИНАНСОВЫЙ КРИЗИС
Каталог: Экономика 
10 дней(я) назад · от Petro Semidolya
ТУРЦИЯ: ЗАДАЧА ВСТУПЛЕНИЯ В ЕС КАК ФАКТОР ЭКОНОМИЧЕСКОГО РАЗВИТИЯ
Каталог: Политология 
20 дней(я) назад · от Petro Semidolya
VASILY MARKUS
Каталог: История 
25 дней(я) назад · от Petro Semidolya
ВАСИЛЬ МАРКУСЬ
Каталог: История 
25 дней(я) назад · от Petro Semidolya
МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ: ЛАТИНСЬКА СПАДЩИНА: ПОЛЬША, ЛИТВА, РУСЬ
Каталог: Вопросы науки 
30 дней(я) назад · от Petro Semidolya
КАЗИМИР ЯҐАЙЛОВИЧ І МЕНҐЛІ ҐІРЕЙ: ВІД ДРУЗІВ ДО ВОРОГІВ
Каталог: История 
30 дней(я) назад · от Petro Semidolya
Українці, як і їхні пращури баньшунські мані – ба-ді та інші сармати-дісці (чи-ді – червоні ді, бей-ді – білі ді, жун-ді – велетні ді, шаньжуни – горяни-велетні, юечжі – гутії) за думкою стародавніх китайців є «божественним військом».
31 дней(я) назад · от Павло Даныльченко
Zhvanko L. M. Refugees of the First World War: the Ukrainian dimension (1914-1918)
Каталог: История 
34 дней(я) назад · от Petro Semidolya
АНОНІМНИЙ "КАТАФАЛК РИЦЕРСЬКИЙ" (1650 р.) ПРО ПОЧАТОК КОЗАЦЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ (КАМПАНІЯ 1648 р.)
Каталог: История 
39 дней(я) назад · от Petro Semidolya
VII НАУКОВІ ЧИТАННЯ, ПРИСВЯЧЕНІ ГЕТЬМАНОВІ ІВАНОВІ ВИГОВСЬКОМУ
Каталог: Вопросы науки 
39 дней(я) назад · от Petro Semidolya

Новые публикации:

Популярные у читателей:

Новинки из других стран:

ELIBRARY.COM.UA - Цифровая библиотека Эстонии

Создайте свою авторскую коллекцию статей, книг, авторских работ, биографий, фотодокументов, файлов. Сохраните навсегда своё авторское Наследие в цифровом виде. Нажмите сюда, чтобы зарегистрироваться в качестве автора.
Партнёры Библиотеки

Причини, через які вам не потрібно оновлювати свій iPhone щороку
 

Контакты редакции
Чат авторов: UA LIVE: Мы в соцсетях:

О проекте · Новости · Реклама

Цифровая библиотека Украины © Все права защищены
2009-2024, ELIBRARY.COM.UA - составная часть международной библиотечной сети Либмонстр (открыть карту)
Сохраняя наследие Украины


LIBMONSTER NETWORK ОДИН МИР - ОДНА БИБЛИОТЕКА

Россия Беларусь Украина Казахстан Молдова Таджикистан Эстония Россия-2 Беларусь-2
США-Великобритания Швеция Сербия

Создавайте и храните на Либмонстре свою авторскую коллекцию: статьи, книги, исследования. Либмонстр распространит Ваши труды по всему миру (через сеть филиалов, библиотеки-партнеры, поисковики, соцсети). Вы сможете делиться ссылкой на свой профиль с коллегами, учениками, читателями и другими заинтересованными лицами, чтобы ознакомить их со своим авторским наследием. После регистрации в Вашем распоряжении - более 100 инструментов для создания собственной авторской коллекции. Это бесплатно: так было, так есть и так будет всегда.

Скачать приложение для Android