Иллюстрации:
Видео к публикации
Libmonster ID: UA-12133
Автор(ы) публикации: Нина Кравец
Учреждение образования \ работы: КДУ

Тільки найкраще і найкращі – саме ці прикмети вирізняють приватні школи серед інших освітніх закладів. І те, що у всіх учнів незмінно високий рівень успішності, залежить не лише від ретельного відбору найздібніших серед дітлахів. Спираючись на ствердження, що всі малюки народжуються талановитими, неймовірний внесок у загальну справу вкладають фахові викладачі, кожний з котрих є визнаним експертом свого предмету та його відданим фанатом. Звичайно, тут працюють за навчальними програмами державного зразка, але підхід до навчального процесу тут дещо відрізняється.

Складові результативності

В результаті старанного навчання практично всі випускники приватної школи без усіляких проблем вступають у найпрестижніші ВНЗ своєї країни та всього світу. Секрет невпинного якісного зростання кожного школяра полягає у постійному навантаженні мозку, але без втоми та перенавантаження дітей. А все тому, що у стінах закладу вміють прищепити любов до розв’язання надскладних завдань, і змушують відчути себе справжніми дослідниками, творцями та першопрохідниками. Саме на це й спрямовані зусилля педагогів, які використовують під час уроків вже перевірені часом методики викладання та одночасно вдаються до найновіших досягнень освітньої галузі.

Доказом відповідального ставлення до учнів та своєї професії слід вважати безліч авторських розробок та різний підхід до кожної дитини, що дозволяє повною мірою насолодитись інтелектуальною працею та успішним засвоєнням шкільних предметів.

Також слід зазначити, що приватні школи в місті Київ спрямовані на якісну освіту не лише під час уроків. Важливе значення мають ще й ті заходи та події, які відбуваються в позакласний час. У цьому сенсі перш за все слід згадати велику кількість гуртків для різних вікових груп школярів, направлених на загальний розвиток та поглиблення знань:

  • математичний аналіз у фізиці;
  • гуртки з хімії та біології;
  • програмування;
  • cambridge exam;
  • speaking club;
  • літературний клуб;
  • медіа майстерня;
  • логіка;
  • робототехніка;
  • акторська майстерність;
  • фінансова грамотність і т.д.

Якщо за приклад береться приватна школа "Базис", то згадку про неї неможливо відокремити від таких подій, як:

  • Табір наукових проєктів.
  • Зустрічі зі студентами та науковцями.
  • Бачимо-тлумачимо.
  • Різдвяні наукові ігри та багато іншого.

Завдяки перерахованим засобам та всіляким олімпіадам і конкурсам, діти не лише підвищують рівень власної підготовки, але й вчаться відчувати впевненість у своїх силах та здобувають дорогоцінні навички щодо можливості вийти переможцем з будь-якої ситуації.

Атмосфера, що сприяє якісним змінам

Щоб стати бажаним студентом найвідоміших вишів, потрібне не лише відповідальне ставлення до уроків, але й повна зміна світогляду. Великим внеском на вівтар спільної справи є відчуття поваги до себе та інших. До того ж виключенням не можуть бути ні школярі у відносинах між собою, а ні вчителі, які ні в якому разі не потерплять хамства, грубощів та агресивної поведінки. Вирішення конфліктів тут можливе лише за допомогою дипломатії та шанобливого ставлення до кожного індивідууму.

Враховуючи піклування батьків щодо безпеки своїх малят та підлітків, в приватній школі вони практично ніколи не залишаються без нагляду. Навіть поза уроками за ними приглядають кваліфіковані вихователі, керівники гуртків та інші працівники закладу.

Продумане й добре організоване й питання щодо харчування та підвозу учнів від метро. А оскільки рух – це життя та добрий стан організму малечі, то саме для цього керівництво закладу подбало про уроки фізвиховання та безліч додаткових занять і спортивних секцій:

  • Тенісний клуб;
  • Айкідо та секція самооборони;
  • Хореографія та ін.

У разі турботи про здоров’я підростаючого покоління також слід згадати про спортивні ігри на відкритому майданчику та веселі прогулянки на свіжому повітрі. І хоч все це задоволення не є безкоштовним, але приватні школи в Києві зроблять з вашого сина або доньки добре освічену людину, яка ні в якому разі не загубиться у буремному житті, отримає гідну професію та зуміє відмінно співіснувати з будь-яким колективом.


© elibrary.com.ua

Постоянный адрес данной публикации:

https://elibrary.com.ua/m/articles/view/Переваги-приватної-школи-найкращий-дороговказ-до-самореалізації-у-дорослому-житті

Похожие публикации: LУкраина LWorld Y G


Публикатор:

Україна ОнлайнКонтакты и другие материалы (статьи, фото, файлы и пр.)

Официальная страница автора на Либмонстре: https://elibrary.com.ua/Libmonster

Искать материалы публикатора в системах: Либмонстр (весь мир)GoogleYandex

Постоянная ссылка для научных работ (для цитирования):

Нина Кравец, Переваги приватної школи - найкращий дороговказ до самореалізації у дорослому житті // Киев: Библиотека Украины (ELIBRARY.COM.UA). Дата обновления: 28.10.2021. URL: https://elibrary.com.ua/m/articles/view/Переваги-приватної-школи-найкращий-дороговказ-до-самореалізації-у-дорослому-житті (дата обращения: 19.04.2024).

Автор(ы) публикации - Нина Кравец:

Нина Кравец → другие работы, поиск: Либмонстр - УкраинаЛибмонстр - мирGoogleYandex

Комментарии:



Рецензии авторов-профессионалов
Сортировка: 
Показывать по: 
 
  • Комментариев пока нет
Публикатор
Україна Онлайн
Kyiv, Украина
211 просмотров рейтинг
28.10.2021 (905 дней(я) назад)
0 подписчиков
Рейтинг
0 голос(а,ов)

Новые публикации:

Популярные у читателей:

Новинки из других стран:

ELIBRARY.COM.UA - Цифровая библиотека Эстонии

Создайте свою авторскую коллекцию статей, книг, авторских работ, биографий, фотодокументов, файлов. Сохраните навсегда своё авторское Наследие в цифровом виде. Нажмите сюда, чтобы зарегистрироваться в качестве автора.
Партнёры Библиотеки

Переваги приватної школи - найкращий дороговказ до самореалізації у дорослому житті
 

Контакты редакции
Чат авторов: UA LIVE: Мы в соцсетях:

О проекте · Новости · Реклама

Цифровая библиотека Украины © Все права защищены
2009-2024, ELIBRARY.COM.UA - составная часть международной библиотечной сети Либмонстр (открыть карту)
Сохраняя наследие Украины


LIBMONSTER NETWORK ОДИН МИР - ОДНА БИБЛИОТЕКА

Россия Беларусь Украина Казахстан Молдова Таджикистан Эстония Россия-2 Беларусь-2
США-Великобритания Швеция Сербия

Создавайте и храните на Либмонстре свою авторскую коллекцию: статьи, книги, исследования. Либмонстр распространит Ваши труды по всему миру (через сеть филиалов, библиотеки-партнеры, поисковики, соцсети). Вы сможете делиться ссылкой на свой профиль с коллегами, учениками, читателями и другими заинтересованными лицами, чтобы ознакомить их со своим авторским наследием. После регистрации в Вашем распоряжении - более 100 инструментов для создания собственной авторской коллекции. Это бесплатно: так было, так есть и так будет всегда.

Скачать приложение для Android