Libmonster ID: UA-12068


Працівники столичного УБОЗу скоротили склад подільської команди

"Вечірка" продовжує започаткований торік проект "Свинський рейтинг". Порівняно з останнім тижнем у лідируючій трійці без змін - на чолі перегонів Дніпровський район та в. о. місцевої адміністрації Сергій Сергійчук, на п'яти якому наступає Володимир Мазепа з підвладним йому Святошинським районом. Натомість, потилицею сам пан Мазепа, певно, відчуває подих начальника Подільського району Євгена Романенка. Цікаво, що днями працівники столичного УБОЗу під час отримання хабара затримали одного з його підлеглих - начальника' місцевого ЖЕКу. Таким чином, у подільській команді тепер на одного гравця менше. Втім, це не означає, що пан Романенко відмовиться від поставленого напередодні сезону завдання - начепити на шию золоту медаль "Свинського рейтингу" та під бурхливі оплески подолян скупатися в променях слави.

Колишнього голову Дніпровського району підтримують колишні працівники спецслужб

Переможець минулорічного "Свинського рейтингу", колишній голова Дніпровської РДА Олександр Сотников, якого, нагадаємо, у грудні президент звільнив з роботи, всіляко прагне й цього сезону принаймні залишитися у топ-трійці. Як повідомила "Вечірці" голова Дніпровської райради Оксана Мисовська, пан Сотников час від часу здійснює "нальоти" на адміністрацію. А далі - суцільна інтрига. Ексможновладець, в. о. голови адміністрації Сергій Сергійчук, до слова, колишній співробітник СБУ, та його заступник Юрій Сай зачиняються у кабінеті і годинами ведуть якісь таємничі розмови. "Про що вони розмовляють, я не знаю, втім, пан Сотников у районі вже ні на що не впливає. Він не має права підписувати жодні документи, та й печатку у нього забрали. Єдине, чого не хоче віддавати пан Сотников, - це свого кабінету", - зазначила пані Мисовська. Між тим, "Вечірка" не виключає, що Олександр Сотников із членами своєї команди обговорює подальшу стратегію участі Дніпровського району у "Свинському рейтингу".

У Святошинській райадміністрації визнали своє лідерство закономірним

Те, що Святошинський район та його голова Володимир Мазепа є головними претендентами на перемогу у "Свинському рейтингу", не заперечують і в самій райадміністрації: на офіційному сайті РДА розміщено дані голосування мешканців району щодо якості роботи тутешніх житлово-експлуатаційних об'єднань. Результати цього голосування свідчать, що 79,06% святошинців оцінюють роботу місцевих ЖЕКів як незадовільну, і лише 4,68% голосуючих поставили відмінну оцінку. Зазначимо, що деякі вулиці у Святошині просто потопають у смітті. Особливо скаржаться на сміттєзвалища, що їх місцеві чиновники не поспішають прибирати, мешканці вулиць Тулузи, Зодчих і Туполева. Подібна ситуація й на вулиці Гершина, яку востаннє прибирали рік тому. "Тут стояли контейнери для сміття, але потім вони кудись зникли, а в приватному секторі їх узагалі немає. Тому ми вимушені викидати всілякий непотріб просто на вулицю. А куди ж його подіти?", - поскаржилися "Вечірці" жителі цієї вулиці.

Тим часом, з під контролю районної влади ще й вийшли однорукі бандити, що не дають спокійно жити святошинцям. Зокрема, це стосується підземного переходу на станції метро "Академмістечко" (див. номер від 2 квітня). Після численних перевірок гральних закладів, проведених торік з ініціативи столичного керівництва, тамтешній перехід залишився єдиним місцем серед усіх столичних станцій метрополітену, де незаконно розташовано гральні автомати.

Столичний УБОЗ вилучив гравця команди Євгена Романенка

На дуже низькому рівні залишається робота жеків Подільського району. Втім, хіба їх керівникам до проблем мешканців, коли на порядку денному - "шкурні" інтереси. Ось днями подібна ненажерливість вилізла одному з них боком. Його було затримано працівниками столичного УБОЗу, як то кажуть, на гаряченькому, - під час отримання хабара від приватного підприємця у розмірі 62 тисячі гривень. Подільського хабарника звинувачують у сприянні отриманню ордерів на право власності нежилими підвальними приміщеннями. Розслідуванням займається Подільська прокуратура. Як повідомив "Вечірці" заступник начальника УБОЗ ГУ МВС у Києві Юрій Мороз, кримінальну справу ще не порушено, тому він не може назвати номер ЖЕКу, де працював чиновник, і розповісти про подробиці затримання. Як у цьому контексті не прига-, дати, що свого часу за участі голови Подільської РДА Євгена Романенка на Андріївському узвозі районні чиновники продали 3 будинки, кожний оціночною вартістю 170 гривень.

ДОВІДКА "ВЕЧІРКИ"

"СВИНСЬКИЙ рейтинг" укладається за даними міського call-центру, куди щодня зі скаргами на незадовільну роботу районних держадміністрацій звертаються кияни. Також жителі столиці постійно інформують газету про нероб можновладців місцевого розливу. Після цього, власне, й визначається трійка найбільш неблагополучних районів міста та їхніх керівників - лідерів чергового "Свинського рейтингу".


© elibrary.com.ua

Постоянный адрес данной публикации:

https://elibrary.com.ua/m/articles/view/Євген-Романенко-залишається-у-меншості-2021-08-25

Похожие публикации: LУкраина LWorld Y G


Публикатор:

Україна ОнлайнКонтакты и другие материалы (статьи, фото, файлы и пр.)

Официальная страница автора на Либмонстре: https://elibrary.com.ua/Libmonster

Искать материалы публикатора в системах: Либмонстр (весь мир)GoogleYandex

Постоянная ссылка для научных работ (для цитирования):

Євген Романенко залишається у меншості, Євген Романенко залишається у меншості // Киев: Библиотека Украины (ELIBRARY.COM.UA). Дата обновления: 25.08.2021. URL: https://elibrary.com.ua/m/articles/view/Євген-Романенко-залишається-у-меншості-2021-08-25 (дата обращения: 29.03.2024).

Найденный поисковым роботом источник:


Автор(ы) публикации - Євген Романенко залишається у меншості:

Євген Романенко залишається у меншості → другие работы, поиск: Либмонстр - УкраинаЛибмонстр - мирGoogleYandex

Комментарии:



Рецензии авторов-профессионалов
Сортировка: 
Показывать по: 
 
  • Комментариев пока нет
Похожие темы
Публикатор
Україна Онлайн
Kyiv, Украина
140 просмотров рейтинг
25.08.2021 (947 дней(я) назад)
0 подписчиков
Рейтинг
0 голос(а,ов)
Похожие статьи
VASILY MARKUS
Каталог: История 
3 дней(я) назад · от Petro Semidolya
ВАСИЛЬ МАРКУСЬ
Каталог: История 
3 дней(я) назад · от Petro Semidolya
МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ: ЛАТИНСЬКА СПАДЩИНА: ПОЛЬША, ЛИТВА, РУСЬ
Каталог: Вопросы науки 
8 дней(я) назад · от Petro Semidolya
КАЗИМИР ЯҐАЙЛОВИЧ І МЕНҐЛІ ҐІРЕЙ: ВІД ДРУЗІВ ДО ВОРОГІВ
Каталог: История 
8 дней(я) назад · от Petro Semidolya
Українці, як і їхні пращури баньшунські мані – ба-ді та інші сармати-дісці (чи-ді – червоні ді, бей-ді – білі ді, жун-ді – велетні ді, шаньжуни – горяни-велетні, юечжі – гутії) за думкою стародавніх китайців є «божественним військом».
10 дней(я) назад · от Павло Даныльченко
Zhvanko L. M. Refugees of the First World War: the Ukrainian dimension (1914-1918)
Каталог: История 
13 дней(я) назад · от Petro Semidolya
АНОНІМНИЙ "КАТАФАЛК РИЦЕРСЬКИЙ" (1650 р.) ПРО ПОЧАТОК КОЗАЦЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ (КАМПАНІЯ 1648 р.)
Каталог: История 
18 дней(я) назад · от Petro Semidolya
VII НАУКОВІ ЧИТАННЯ, ПРИСВЯЧЕНІ ГЕТЬМАНОВІ ІВАНОВІ ВИГОВСЬКОМУ
Каталог: Вопросы науки 
18 дней(я) назад · от Petro Semidolya
ТОРГОВО-ЭКОНОМИЧЕСКАЯ ПОЛИТИКА ЕС В СРЕДИЗЕМНОМОРЬЕ: УСПЕХИ И НЕУДАЧИ
Каталог: Экономика 
27 дней(я) назад · от Petro Semidolya
SLOWING GLOBAL ECONOMY AND (SEMI)PERIPHERAL COUNTRIES
Каталог: Экономика 
33 дней(я) назад · от Petro Semidolya

Новые публикации:

Популярные у читателей:

Новинки из других стран:

ELIBRARY.COM.UA - Цифровая библиотека Эстонии

Создайте свою авторскую коллекцию статей, книг, авторских работ, биографий, фотодокументов, файлов. Сохраните навсегда своё авторское Наследие в цифровом виде. Нажмите сюда, чтобы зарегистрироваться в качестве автора.
Партнёры Библиотеки

Євген Романенко залишається у меншості
 

Контакты редакции
Чат авторов: UA LIVE: Мы в соцсетях:

О проекте · Новости · Реклама

Цифровая библиотека Украины © Все права защищены
2009-2024, ELIBRARY.COM.UA - составная часть международной библиотечной сети Либмонстр (открыть карту)
Сохраняя наследие Украины


LIBMONSTER NETWORK ОДИН МИР - ОДНА БИБЛИОТЕКА

Россия Беларусь Украина Казахстан Молдова Таджикистан Эстония Россия-2 Беларусь-2
США-Великобритания Швеция Сербия

Создавайте и храните на Либмонстре свою авторскую коллекцию: статьи, книги, исследования. Либмонстр распространит Ваши труды по всему миру (через сеть филиалов, библиотеки-партнеры, поисковики, соцсети). Вы сможете делиться ссылкой на свой профиль с коллегами, учениками, читателями и другими заинтересованными лицами, чтобы ознакомить их со своим авторским наследием. После регистрации в Вашем распоряжении - более 100 инструментов для создания собственной авторской коллекции. Это бесплатно: так было, так есть и так будет всегда.

Скачать приложение для Android